EN NL FR

EUROPA LANGUAGE SCHOOL TAAL SCHOOL TAAL CURSUSSENEUROPA LANGUAGE SCHOOL TAAL SCHOOL TAAL CURSUSSEN

EUROPA LANGUAGE SCHOOL TAAL SCHOOL TAAL CURSUSSEN : de school is een VZW die is opgericht in 1990 te Brussel. Momenteel bieden we opleidingen in meer dan 15 talen, waaronder: Frans, Nederlands, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch, Hongaars, Zweeds, Japans, Chinees ezw. Ons aanbod omvat zowel lessen op maat voor particulieren als voor ondernemingen, academici, enz. Al onze professoren hebben een universitaire opleiding met diverse achtergronden, dit helpt ons te beantwoorden aan de vragen en noden van iedere student.

Onze sociale doelstelling van onze vereniging is het aanbieden van taallessen aan de voordeligste prijzen. Dankzij deze vorm kunnen wij unieke cursussen op maat aanbieden voor bedrijven, in combinatie met gelegenheden om de netwerken en aansluitende culturele diensten te ontdekken.

Ons breed aanbod van lessen kan aan iedere wens van uw bedrijf tegemoetkomen. Onze lessen zijn aangepast en vinden plaats op een locatie van uw keuze. We bieden gepersonaliseerde en flexibele lessenroosters aan.

Onze lessen gaan van een beginners tot een geavanceerd niveau en bevorderen vlotheid en een totale onderdompeling in de taal van uw keuze. Ons internationaal team bestaat uit professoren met diploma’s Vertaler Tolk en een achtergrond in diverse domeinen als: onderwijs, communicatie, economie, rechten, international en Europees beleid, politieke economie, enz.

Met meer dan 20 jaar ervaring in taalopleiding, vertaling en tolken hebben we een sterke relatie met de grootste bedrijven, ambassades en diplomatieke missies. Als gevolg is de school een platform waar nationale en internationale studenten elkaar ontmoeten.

Taal en culturele opleiding voor werknemers kan een belangrijke bijdrage leveren in het bereiken van de doelstellingen van de onderneming. Aan de Europa Language School geniet u van deze voordelen met een hoge kwaliteit en aan een lage prijs.

Waarom kiezen voor Europa Language School ?

Prijs -> Bij de meest competitieve van Brussel
Ervaring -> Meer dan 20 jaar ervaring in taalopleidingen
Flexibiliteit -> Uurrooster in overeenstemming met uw privé en professioneel leven
Personalisatie -> Lessen op maat in functie van uw persoonlijke en professionele noden

Links we like

eurobru.com     Brussel, Hoofdstad van Europa
belgiumhq.com     Everything Belgium
brusselslife.be     The best of Brussels
cybercityguides.com     Brussels Hotels
clickbrussels.com     Discounted Brussels Hotels
europe-cities.com     Brussels Museums